Оглашавање и спонзорство

Широк спектар спонзорских и рекламних партнерства су доступни, од једноставних до допуњавају банера текстуалне и фотографски садржаја на сајту, како би се више страница чланке. Остале опције укључују полу-страница, пуно страница и двоструко-страница приказује, као и јединствен и иновативан комбинације рекламирања.

Рио де Јанеиро логотипи1

 


Године професионалног посвећености резултирало у портала И Лове РИО, дело које открива Рио де Жанеиро, град и државу, кроз хиљаде страница туристичке, културне, историјске и друштвене информације, заједно са хиљадама ексклузивних фотографија највећег уметничког стандарда.


 Рио де Јанеиро логотипи2

 


Иновативни структура и дизајн портала, никада радила за било који други град у свету, је богата садржајем који се лако коришћен, што је резултирало производ на највишем нивоу и вредности у широком спектру међународних читалаца.


Рио де Јанеиро логотипи3

 


Корисници могу лако приступити поглавља преко компјутера и таблете, цијенећи јединствену филозофију презентације и дизајна, где је лого, поруке и веб адреса "И Лове РИО" је откривено у више од 50 језика.


 

Рио де Јанеиро логотипи4

 


Представљен на енглеском језику, и директно Гоогле превести у многим језицима од стране читаоца, Портал је усмерен пре свега према међународним корисницима, што сајту вредан алат за глобалну представљање националних и мултинационалних брендова широм региона и тржишта.


 

Рио де Јанеиро логотипи5

 


На основу филозофије ексклузивног оглашавања, Портал нуди простор за одређеног броја спонзора и учесника. Партнер бренд је јасно приказана на свакој од стотина страница садржаја и слика једног поглавља под покровитељством.


 

Рио де Јанеиро логотипи6

 


Реклама варира, такође према нивоу спонзора позитивне укључивања у глобалном процесу заштите животне средине, с обзиром да је један од циљева I LOVE RIO даје разлику онима који чине разлику у свету.


 

Рио де Јанеиро логотипи7

 


Спонзори који дијеле I LOVE RIO визију и подржи одрживи економски развој или позитивне социјалне доприносе, добијају посебне цене и разматрање. И ЛОВЕ РИО: добро за Еверибодy.