Дистрибуција

Реклама на сајту је вођен три принципа: слободан или спонзорише дистрибуцију, циљана дистрибуција и креативно дистрибуцију садржаја и сличних понуда.


Постоје различити I LOVE RIO производе, од којих су неки слободан у тренутку потрошње и дистрибуције, што значи да корисници не морају да плаћају ништа да прочитате богату и информативну историјског и културног садржаја и дистрибутери не морају да плате да веб сајт на располагању као производ понудио купцима.


Рио де Јанеиро фотографије

ГЛОБАЛ ВИДЉИВОСТ


Део I LOVE RIO дистрибуције стратегије обухвата прилагођене планове и партнерски развој брендова и производа, да открије Рио де Жанеиро културе и слику како на националном тако и на глобалном нивоу.

Док је портал остварује међународну видљивост и бренд свести путем слободног и јединственог садржаја представљена на преко 50 језика, локални Цариоца понуде до дубоко у Бразилу преко широк спектар потрошачких производа

Заједнички развој туристичког и културног садржаја преко Интернета и папира публикација, заједно са производима који представљају Цариоца културу, градити на један другом проширењу свести о бренду више производа.


Прилагођено Програмски садржаји у пару са јединственим марке визуелног идентитета у свим производним линијама, се користи да објасни и промотеалл понуде док их смешта у Кариока историје и културе.


Спаннинг од гастрономије до фото књиге, од козметике до спортске опреме, I LOVE RIO је посвећена откривања неке од драгуља у Цидаде Маравилхоса у све више далекосежне, иновативне и креативне начине.