веб сајт

I LOVE YOU је портал са јединственим филозофије, који покрива социјалне, културне и историјске ткиво прелепом граду Рио де Жанеиру, Бразил.


Прошлост овог града, садашњим и потенцијалним су представљени у светлу и разигран начин, чинећи их доступним и привлачним за становнике, посетиоце и публику из даљине. Оригинални, позитивна и пространо објектив помаже читаоцима да разумеју смислено и ангажују са мистеријама и магија Кариока цултуре.Тхе сајт прати пријатељски структуру, једноставан за коришћење, интуитиван и визуелно представљање Плесант чланке о туризму, култури, музици, гастрономији, начин живота, ноћни живот, мода, спорт, посао, историја, Нитерои и неколико градова широм Рио де Жанеиро стате.Тхе текстова су допуњени фантастичне фотографије највишег квалитета, а свака презентација схоцасес Рио са панорамским дубине и јасноће.


Рио де Јанеиро фотографије

филозофија


Са око 25.000 страница садржаја, I LOVE YOU нуди нови туристичко-културни тумачење - Осим представљања корисне информације за посетиоце и туристе, портал је дизајниран да покаже како свако културни аспект Рио де Жанеиру је да се развије, објашњавајући како та места утичу на животе и традиције становника Рио и Рио уметничка и културна продукција.

I LOVE YOU открива пројекте и иницијативе везане за очување природе, очување животне средине, као и његово усклађивање са регионалном развоју - Поред пружања директне везе са разним институцијама одговорним за ове активности и пројеката. Портал широко наглашава поштовање према природи, као и значај заштите животне средине изнад свега.

Део I LOVE YOU је посвећен 16 јединствених градова у држави Рио де Јанеиро - за сваку од ових градова веб сајт наглашава историју, природу, локалне културне догађаје, храну и смештај опције; у циљу повећања интересовања страних туриста за целу државу Рио де Жанеиру, поред капитала.


Гледајте 90 секунди видео о I LOVE RIO